Restaurant Tables Lier
 
 
 
 
   

Printvriendelijke versie

 
 

Beste gast,

Het maandmenu kan u hieronder raadplegen.

 

 


Maand Menu Tables

Suggestie 5 Gangen Menu

Aperitief Maison en «  une Patience » wordt 
U aangeboden door het Tables Team

Carpaccio van Lotte, Lauwe Vinaigrette van Soja en Truffel,
Gel van Duindoornbes

 
  Consommé van de Jager en Ravioli
met Foie de Canard

Kalf Friander van Peters Farm, Winter Groentjes,
« Les Truffes des Pauvres » en Madeira jus

 

Europees Kaasbordje
Of
  Structuren van Ananas, Witte Chocolade en Kokos



Menu € 59.00



Wijzigen van gerechten en aperitief is Supplément      
 


 

 


Gastronomisch 3 gangen menu


Une Patience wordt U aangeboden”

Carpaccio van Lotte, Lauwe Vinaigrette van Soja
en Truffel, Gel van de Duindoornbes

Kalf Friander van Peters Farm, Winter Groentjes,
« Les Truffes des Pauvres » en Madeira jus


  Structuren van Ananas,
Witte Chocolade en Kokos

Of

Europees Kaasbordje ( sup. 6.oo € )




Menu € 39.00

Wijzigen van gerechten is Supplément 





 

 


A LA CARTE

 

 

Voorgerechten

   
       
 

Tartaar  van Meritus, Krab en St. Jacques, Balsamico en sinaasappel   

€ 26.00  
 

Terrine van Ganzenlever, Gerookte Eend, notenbroodje en Compote van Rode ui

€ 26.00  
 
Scampi’s, “Black Tiger” van het huis
€ 24.00  
  Ambachtelijk Gerookte Noorse Zalm € 24.00  
 

Carpaccio van Lotte, Lauwe Vinaigrette van Soja en Truffel, Gel van de Duindoornbes         

€ 26.00  
 

Consommé van de Jager, Ravioli met Foie de Canard 

€ 26.00  
       
 

Soepen

   
       
  Groentesoepje Henry IV         € 9.00  
       
 

Hoofdgerechten

   
       
  Nieuw-Zeelands Lam, Jonge Groenten, Dauphinoise, Graanmosterd, Honing en Tijm € 34.00  
 

Rundsfilet “Belgisch Wit Blauw ”, cognac en room van verse Pepers

€ 34.00  
  Kabeljauw “ en Papillot”,  fijne groentjes en Champagnesaus € 33.00  
  Noordzeetong “Meunière” op traditionele wijze 450 gram Dagprijs  
 

Zeevruchten, Lotte, Tong, Zalm, Gamba en St. Jacques met witte wijn en Saffraan

€ 36.00  
  Kalf Friander van Peters Farm, Winter Groentjes, « Les Truffes des Pauvres » en Madeira jus   € 35.00  
       
 
Europees kaasbordje 
€ 10.50  
       
 

Dessert

   
       
  "Dessert van de maand" € 10.50  
  Huis bereidt Vanille ijs met Warme Chocolade  € 10.00  
       

In geval van allergenen gelieve dit te melden

 

 

Laatste wijziging 04/01/2018
Wijzigingen voorbehouden


   
 
Website by OKP
© Tables Lier 2008- 2018